• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

7 artikel(en)

per pagina

Trampoline gebruikt bij inbraak

20 jun. 2015 11:25:35

Opmerkelijk bericht.

Een trampoline wordt gebruikt bij een inbraak in het plaatsje Peppingen in België. Inbrekers gebruiken de trampoline als hulpmiddel om op het dak te komen. Via het dak forceerden ze een raam van één van de slaapkamers en klommen naar binnen.

Uit de woning werd 250 euro en een laptop gestolen. De lokale politiezone Pajottenland onderzoekt de feiten.

Bron: http://www.persinfo.org/2015/06/19/trampoline-helpt-inbrekers-pepingen

 

inbrekers met trampoline

 

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

Weehoo IGO is opnieuw verbetererd voor nog meer rijgenot en gebruiksgemak. 

Het model 2015 heeft een nieuw ontworpen frame, ook de stoel is opnieuw ontworpen, de fixatieriempjes op de pedalen zijn sterk verbeterend, een nieuw en sneller borgingssysteem en een krommere voorbuis zodat de Weehoo nu op bijna alle fietsen past. 

Vanaf heden verkrijgbaar bij Rainbow Trampolines & Outdoor met een introductiekorting van €20,-  Klik hier.

Bekijk hieronder het instructie filmpje en kom langs voor een proefrit.

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Rainbow Trampolines

Trampoline springen is goed voor het gehele lijf. Zowel lichamelijk als geestelijk. Het is goed voor de motorische ontwikkeling en lenigheid, evenwichts gevoel, conditie, doorbloeding, tegen overgewicht, sociaal met z'n allen, en nu blijkt het ook nog goed voor de ogen te zijn. Na een kwartiertje springen zie je alles weer helder, scherp, diepte, ruime blik en veel kleur. Lees meer op de blog van VolZicht.

 

trampoline springen

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

ingraven Proline trampoline

14 mrt. 2015 11:51:12

Bekijk in dit filmpje hoe vrij eenvoudig het is om een trampoline in te graven. Op het filmje een Avyna Proline trampoline.

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

Trampoline en het voorjaar

8 mrt. 2015 00:12:46

Het voorjaar is in zicht. De trampoline zal waarschijnlijk binnenkort weer opgezet worden. Na een winter knus binnen geleefd te hebben is het nu weer de hoogste tijd om lekker buiten te spelen. Lekker met je broertjes of zusjes of met je vriendjes. Urenlang lol met z'n allen op de trampoline. Natuurlijk wel op een veilige trampoline. 

Misschien is bij het opzetten al gebleken dat niet alle onderdelen meer in perfecte staat zijn. Slijtage door de weersomstandigheden, muizen in de winter, eerdere beschadingen, ze kunnen allemaal zichtbaar worden als de trampoline weer opgezet wordt. 

Neem geen risico en houdt uw trampoline veilig. Check en vervang zo mogelijk de springmat en/of het randkussen. En als een een veiligheidsnet heeft controleer deze dan ook. De kosten om uw trampoline weer up to date te hebben zal een fractie zijn van het leed wat u zult ondervinden als uw springertjes verwond raken. 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

Fitness op de Trampoline

7 mrt. 2015 15:26:25

Nieuw uit de VS. Wel nieuws uit 2014 dus een beetje oud nieuws. ;-) Fitness op de trampoline. Goed voor je coditie en voor je lijf. Muziek met een pittige beat bepaalt het tempo en actie. 

 Je hebt voor deze fitness nodig: een goede fitness trampoline met een beugel. Bijvoorbeeld van het merk Belicon. Dit merk verkopen wij niet standaard maar zijn wel door ons te bestellen. Bij interesse stuur ons een email.

Belicon trampolines zijn voorzien van een elastiek en daarom beter geschikt voor fitness springen. De sprongen zijn gelijkmatiger met elastieken. 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

In de winterrust hadden we mooi de tijd op een nieuwe site op te zetten. De vorige site draaide op Zencart, de nieuwe site is Magento Community webwinkel software. Mogelijk komt u nog onvolmaaktheden tegen. Laat het ons weten. Wij stellen dit zeer op prijs.

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Erwin Martens

7 artikel(en)

per pagina