• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

Over ons

Van harte welkom op www.rainbowtrampolines.nl, fijn dat u ons bezoekt. 
U kunt bij ons terecht voor alles op trampolinegebied, voetbaldoelen, skelters, divers buitenspeelgoed en nog veel meer.

www.rainbowtrampolines.nl is een gedegen en gedreven bedrijf dat al in 1999 is gestart door Erwin Martens uit Spierdijk (NH). Dus inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in alles wat met trampolines en ander buitenspul te maken heeft.

"Wij willen niet verkopen omdat het moet, wij verkopen omdat het kan".

Met groots enthousiasme bieden wij u producten aan waar we trots op zijn en voor de volle 200% achterstaan. Constant zijn we opzoek naar nieuwe betaalbare trends, frisse modellen en bijzondere producten om ons brede assortiment mee aan te vullen. We letten hierbij op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waardoor we u in de mogelijkheid stellen om op de allerlaatste woontrends in te spelen. Of het nu de woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor betreft; het assortiment van Nasmaak biedt voor iedere ruimte en doeleinde een geschikt meubel.

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit meubels een woonaccessoires maar we verkopen ook fietsen van hout of bamboe, gewoon omdat we dit ook geweldige en leuke producten vinden. En vergeet u onze tuin-artikelen niet, welke zorgen voor lange en gezellige avonden op uw eigen terras na smaak!

Kijk eens rond op onze website en schroom niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie.

Veel shop-plezier toegewenst!

Met enthousiaste groet, 
Erwin Martens

Op woensdag 28 september 2011 hadden wij een testteam van het Noord Hollands Dagblad (NHD) op bezoek. Dit testteam bestond uit 7 springertjes van 5 tot 11 jaar.

Lees hier (pdf 340kb) de bevindingen van het team in het krantenartikel welke in alle NHD-dagbladen in Noord Holland te lezen was.

Rainbow in de media

Artikel NH-dagblad