• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

Privacy policy

Privacy Policy voor bezoekers van RainbowTrampolines.nl

De Privacy Policy geldt voor iedereen die de website http://www.RainbowTrampolines.nl/ bezoekt.

Beheer
De website www.RainbowTrampolines.nl staat onder beheer van Rainbow Trampolines & Outdoor BV. De contactgegevens zijn onder aan onze website te vinden.

 

Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat willen we je graag vertellen en uitleggen. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

 

Heel veilig

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel. Dat doen we met één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL). Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Geven we jouw gegevens aan iemand anders – je leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Rainbow Trampolines gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Rainbow Trampolines gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Wij plaatsen geen cookies welke te maken hebben met advertenties. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

RainbowTrampolines.nl zal zich te allen tijde houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens


Cookie erbij?

Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens het internetten worden opgeslagen op je computer. De informatie is nodig voor het juist functioneren van een website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen. 

Cookies van RainbowTrampolines.nl zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Wij gebruiken cookies om je te herkennen als je ons bezoekt, maar ook om te zorgen dat onze website goed werkt en je fijn kunt winkelen. Door cookies krijgen we informatie over het gebruik van onze diensten. Zo kunnen we die verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze klanten.

  • Cookies zorgen ervoor dat:
  • - je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
  • - artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven;
  • - je veilig winkelt bij RainbowTrampolines.nl;
  • - je reviews kunt lezen en schrijven en video’s kunt bekijken;
  • - de website snel is;
  • - we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen;
  • - we verbeteringen kunnen testen;
  • - we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of bekeken;
  • - je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google.

 Hoe lang blijven cookies staan?

De meeste cookies van RainbowTrampolines.nl verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op elk moment via je browser verwijderen.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Cookies kun je altijd zelf via je browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Je ontvangt dan geen cookies meer tijdens het winkelen op RainbowTrampolines.nl. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder help in de meeste browsers. Maar let wel op: zonder cookies werkt de website van RainbowTrampolines.nl minder goed. 


Wat doen we verder met je gegevens

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website. 

 

- Je bestelling leveren
Wanneer je een bestelling plaatst hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum. En als je op RainbowTrampolines.nl bij een externe verkoper bestelt, geven we je gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe verkopers dat ze net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij dat doen.

- Je account
In je account  op RainbowTrampolines.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen en reviews die je hebt geplaatst. Dan kun je deze makkelijk terugvinden.

- Klantenservice
Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als je nog een keer contact met ons opneemt. Gegevens over het telefoongesprek met jou worden geregistreerd. Je helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten. Soms maken we gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op je vragen. Die kan daarvoor jouw gegevens gebruiken. Je kunt met ons bellen of ons een email sturen via het contactformulier (link naar mail ons).

- Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene nieuwsbrieven. Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het verschillende nieuws van RainbowTrampolines.nl zoals nieuwe merken, leuke acties en aanbiedingen en ander relevant nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, laat het ons dan weten.en wij zullen je afmelden. Simpel toch?

- Reviews
We zijn dol op reviews. En onze klanten ook. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over je review contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft en je reviews staan ook in je account.

- Fraude
Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klant gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

- Achteraf betalen
Als je artikelen koopt die je niet meteen wilt betalen, kunnen wij je kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden. (link naar onze algemene voorwaarden) Voor dat onderzoek kunnen we je gegevens aan anderen geven, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken.

- Zakelijke klanten en partnerprogramma
Ook van onze van zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens van de contactpersoon op. Zijn het gegevens van personen, dan behandelen wij deze gegevens net zoals die van onze andere klanten.

- Social media
Als je social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kun je met je social media-account op sommige plekken op onze website inloggen. Wanneer je, als je bent ingelogd, aangeeft een artikel leuk te vinden, dan verschijnt dat artikel op je social media-account. RainbowTrampolines.nl krijgt geen toegang tot je social media-account, maar artikelen die je leuk, nuttig of handig vindt, kun je wel met je vrienden delen. Stel je via social media een vraag aan ons en zien we die vraag voorbijkomen, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam zodat we op je bericht kunnen reageren.

 

Wat doen we niet met je gegevens?

Wij gebruiken je gegevens nooit om aan jou andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Je gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit. 

 

Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?

Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice (link naar mail ons). We staan altijd klaar om je te helpen. We streven er naar om mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rainbow Trampolines en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rainbowtrampolines.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Rainbow Trampolines wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Rainbow Hangmatten neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rainbowhangmatten.nl

 

Cookie erbij?

Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens het internetten worden opgeslagen op je computer. De informatie is nodig voor het juist functioneren van een website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen. 

Cookies van RainbowTrampolines.nl zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Wij gebruiken cookies om je te herkennen als je ons bezoekt, maar ook om te zorgen dat onze website goed werkt en je fijn kunt winkelen. Door cookies krijgen we informatie over het gebruik van onze diensten. Zo kunnen we die verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze klanten.

  • Cookies zorgen ervoor dat:
  • - je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
  • - artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven;
  • - je veilig winkelt bij RainbowTrampolines.nl;
  • - je reviews kunt lezen en schrijven en video’s kunt bekijken;
  • - de website snel is;
  • - we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen;
  • - we verbeteringen kunnen testen;
  • - we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of bekeken;
  • - je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google.

 

Hoe lang blijven cookies staan?

De meeste cookies van RainbowTrampolines.nl verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op elk moment via je browser verwijderen.

 

Cookies verwijderen of uitschakelen

Cookies kun je altijd zelf via je browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Je ontvangt dan geen cookies meer tijdens het winkelen op RainbowTrampolines.nl. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder help in de meeste browsers. Maar let wel op: zonder cookies werkt de website van RainbowTrampolines.nl minder goed. 

 

 

Print Friendly and PDF