• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

Inground trampolines

Categorie inbouw trampolines

Inbouw trampolines

Bent u op zoek naar een inbouw trampoline? Rainbow Trampolines is specialist op het gebied van trampolines om in te bouwen. Een inbouw trampoline wordt in de grond verwerkt. Mooi afgewerkt en wel zo veilig.

 

Inbouwtrampolines zijn allemaal voorzien van korte pootjes van ca. 20. cm. Hierdoor is het ingraafwerk een stuk eenvoudiger. De poten hoeven immers niet meer ingegraven te worden. Wel dient er nog een kuil onder de trampoline gegraven te worden. De diameter en diepte van deze kuil hangt af van de afmeting van de trampoline. De kuil wordt ongeveer 50-60 cm. kleiner als de diameter van de trampoline en graaf de kuil in de vorm van een knikkerpotje cq. eierschaal. Door deze vorm is een verstevigingswand tegen het instorten van de kuil meestal niet nodig. Een kuilversteviging is meestal alleen nodig in gebieden met los zand zoals kustgebieden ed.

Ingraven van rechthoekige trampolines verschilt niet zo veel t.o.v. de ronde versies. De kuil wordt dan ook rechthoekig. 

Gewone trampolines (met hoge poten) zijn ook in te graven door de verticale poot weg te laten of in te korten. Bepaal uw eigen hoogte en diepte van de kuil. Dit kan u veel werk en kosten schelen. 

Alle onderstaande trampolines zijn speciaal vervaardigd voor inbouw. Het ingraven van uw trampoline wordt eenvoudiger wanneer u voor de inbouwversie kiest.

MAAK HIERONDER UW KEUZE