• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

Inground Rechthoekige Trampoline met net

Rechthoekige Inground trampolines met veiligheidsnet. Extra++ veiligheid voor uw springertjes.

Een ingraaf trampoline met veiligheidsnet beidt u extra veiligheid. Staat de ingegraven trampoline niet vrij in het gras dan kan de directe omgeving een gevaar opleveren voor de gebruiker. Verharding, hekjes, boompjes, een sloot of vijver, allemaal opstakels welke extra aandacht en voorzorgsmaatregelen nodig hebben. Voorkom ongelukken en overweeg een veiligheidsnet bij uw trampoline te nemen. 

Een trampoline ingraven is tegenwoordig niet meer zo veel werk als voorheen. Er zijn speciaal voor dit doel trampolines ontwikkeld welke korte pootjes van ca. 20 cm. hebben. Hierdoor is het niet meer nodig om de poten ook in te graven. Natuurlijk moet er nog wel een kuil onder de trampoline gegraven worden. 
De kuil welke in een komvorm gegraven moet worden is ca. 50-60 cm. kleiner als de buitendiameter van de trampoline. De korte pootjes komen dus ruim naast de kuil te staan en worden vast in de grond gezet.

Een ingegraven trampoline is niet alleen veiliger voor de springertjes maar kan ook niet wegwaaien indien deze vast in de grond staat. Tevens is een inground trampoline veel minder zichtbaar in de tuin. Aan u de keuze!

Een inground trampoline van rechthoekig rond is zeer geschikt voor de wat kleinere tuin en geschikt voor 1 kind.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina