• Trampolinespecialisten sinds 1999
  • Compleet assortiment
  • 500 m2 Showtuin
  • Veilig betalen
  • Gratis Bezorging in NL(v.a. €50) - BE €6,95

Kadee Pro

Categorie Kadee Pro

Trampolines van Kadee Pro

Kadee Pro trampolines behoren tot het absolute top in trampoline segment en worden veel verkocht aan de horeca en speeltuinen. Verkrijgbaar met groen, grijs, zwart of zilver randkussen. (naar beschikbaarheid)
Kadee Pro Trampolines worden ook in België gratis bezorgd. 


Kadee staat garant voor topkwaliteit trampolines. Made in Europe.


Het randkussen is zowel boven- als onderaan gemaakt van versterkt vrachtwagenzeil. Het UV-licht heeft hierop geen invloed. Door de extra stijve flap aan de buitenkant blijft deze steeds perfect liggen. Het randkussen is voorzien van een extra dikke foam met gesloten celstructuur wat géén water opzuigt. Op die manier bent u zeker dat het duurste onderdeel van de trampoline van topkwaliteit is.


En dan de vering. De veren zijn 21,5 cm., dubbelconisch en zeer soepel zodat ze zowel voor beginnelingen als voor gevorderden fantastisch springen. Je voelt het verschil! De Kadee Pro 366 cm. kwam als nummer 1 uit test van het Noordhollands Dagblad. Bekijk hier het artikel.


Met een Kadee Pro trampoline bent u zeker van jarenlang springplezier. Kadee biedt u maar liefst 10 jaar garantie op het frame en 7 jaar op het randkussen.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina